In de Tuin:
Tuinontwerp en onderhoud
[Sier]bestrating
Gazonaanleg en onderhoud
Tuinverlichting
Vijvers en waterpartijen
Schuttingen en veranda’s
Speeltoestellen
Bewakingssystemen
Snoeiwerkzaamheden
Winter-/lenteklaar maken
 

Tuinontwerp, aanleg en onderhoud
Het ontwerpen van een tuin is nog niet zo eenvoudig als men denkt.
Diverse factoren zijn van invloed op een goedtuinontwerp. Hoe staat de zon, waar wilt u het terras, welke planten komen in de tuin, wanneer bloeien deze, wellicht een vijver, enz. Al deze factoren moeten van te voren in kaart worden gebracht om zo jarenlang van uw tuin te kunnen genieten.

De tuin wordt immers steeds meer een verlengstuk van het huis, denk aan bijv. veranda’s met buitenkeukens en krijgt dus steeds meer functionaliteit. Daarnaast wil men in veel gevallen de tuin zo onderhoudsarm mogelijk en
worden bepaalde systemen geautomatiseerd.

Beregeningssystemen vervullenhierin een grote rol. Niets is zo gemakkelijk als dat de tuin vanzelf water krijgt in droge periodes, om zo uw kostbare planten te behouden en eventueel te bemesten.

Om extra sfeer te verkrijgen kiest men ook steeds meer voor mooie [design] verlichting. Een goed verlichtingsplan is hierbij belangrijk, om zo de plaatsen van de armaturen te voorzien van de benodigde kabels, alvorens men de bestrating en/of beplanting realiseert.
Ook in de tuin zien we dat er steeds meer duurzame verlichting wordt toegepast, zoals LED, wat jarenlang mee
gaat.Ook hier leveren wij uitsluitend A-kwaliteit, welke tussen de 5 en 10 jaar fabrieksgarantie hebben.

Om uw tuin in topconditie te houden is onderhoud van cruciaal belang. Wanneer planten te groot worden, overwoekeren deze andere soorten en zullen uiteindelijk verdwijnen. Daarnaast is het belangrijk om goed te snoeien om zo uw planten jong te houden en niet te groot te laten worden wanneer dit niet gewenst is.

Elke plant heeft zo zijn eigen snoeiwijze en periode, om het volgende
jaarweer uitbundig te kunnen bloeien.

Wij hebben diverse onderhoudscontracten ter beschikking, van bijv. wekelijks gazononderhoud tot het volledige jaaronderhoud wanneer dit gewenst is. Bij alle onderhoudscontracten kunt u zelf aangeven welke werkzaamheden u gedaan wilt hebben en wat u eventueel zelf wenst te doen.

Wilt u uw tuin laten ontwerpen of een onderhoudscontract, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Maandag, 15 Juli 2024  Rutgersmontage-Groep 2004-2024 | info@rutgersmontage-groep.nl | Volg ons Designed by TripleM
    login