In de Tuin:
Tuinontwerp en onderhoud
[Sier]bestrating
Gazonaanleg en onderhoud
Tuinverlichting
Vijvers en waterpartijen
Schuttingen en veranda’s
Speeltoestellen
Bewakingssystemen
Snoeiwerkzaamheden
Winter-/lenteklaar maken
 

Vijvers, schuttingen en veranda’s

Water heeft altijd al een bepaalde aantrekkingskracht bij mens en dier.
Een mooie vijver of waterpartij kan een pronkstuk zijn in uw tuin.
Echter heeft ook een vijver na de aanleg onderhoud nodig.
Het is daarom van belang dat bij de bouw van de vijver hier al rekening mee wordt gehouden om het zo onderhoudsarm mogelijk te maken. Uiteraard hangt dit af van het soort vijver dat men neemt.
Een natuurlijke vijver heeft meer onderhoud nodig dan wanneer er een filtersysteem wordt toegepast. Veelal kiezen mensen voor dit laatste om
er zeker van te zijn dat leefklimaat in de vijver wordt gewaarborgd.
Ook bij het realiseren van een nieuwe vijver, gebruiken wij de nieuwste technieken om duurzaam te kunnen bouwen. Energiebesparende pompen, filtersystemen en led verlichting dragen zo hun steentje bij aan het milieu en aan uw portemonnee. Het onderhoud aan uw vijver kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten erfafscheidingen te
verkrijgen. Designs worden mooier en duurzamer. Verschillende soorten materialen worden samengevoegd om uw schutting uitstraling te geven. Vroeger was een simpel hek afdoende, tegenwoordig moet de schutting opgaan in het tuinontwerp en een basis zijn voor vorm en kleur.
De duurzame schuttingen, zoals composiet, hardhout, bankirai, enz.,
zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten om het geheel te laten passen in uw tuin. Zeker bij de moderne, strakke tuin, is het essentieel dat de schutting ook kaarsrecht wordt geplaatst. Dus ook hier is maatvoering weer belangrijk.

Om van dit alles heerlijk te kunnen genieten,ook wanneer het weer
wat slechter begint te worden,zit men graag onder deveranda of
terrasoverkapping. Gelukkig zijn deze er in talloze uitvoeringen, zodat dit goed past in het type tuin wat men bezit. Daarnaast realiseren wij ook hier maatwerk producten, om een efficiënte indeling te kunnen maken, eventueel uitgebreid met een buitenkeuken, tuinhuisje en loungebanken. De tuin wordt immers steeds meer een verlengstuk van ons huis; detaillering en afwerking staan dus bij ons bedrijf hoog in het vaandel.


Maandag, 15 Juli 2024  Rutgersmontage-Groep 2004-2024 | info@rutgersmontage-groep.nl | Volg ons Designed by TripleM
    login