Wat ik allemaal zo kan:
 
In huis:
Badkamers
  [budget en exclusief]
Keukens
  [budget en exclusief]
Maatwerk
  [inloop] kasten
Installatiewerkzaamheden
CV ketels en zonneboilers
Elektrische installatie’s
Aanleg van energie-
  besparende systemen
Vloeren en plafonds
   
 

Badkamers
De badkamer is misschien wel een van de belangrijkste ruimtes in uw woning. Heerlijk ontspannen na een dag hard werken of intensief sporten; uw badkamer is hiervoor de aangewezen plek.
Wij realiseren badkamers, waarbij u ook echt kunt ontspannen in de sfeer die u fijn vindt.

Als u overweegt de badkamer te gaan verbouwen, wilt u wel het resultaat dat u voor ogen heeft. Immers gaat deze verbouwing vaak gepaard met een flinke investering en wilt u voor dit bedrag dan ook hetgeen zoals voor ogen. Als u deze verbouwing laat uitvoeren door ons bedrijf, bent u ervan verzekerd dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe badkamer.

Wij werken uitsluitend volgens de nieuwste normeringen en eisen van verzekeraars om alle denkbare ellende te voorkomen.

Wij plaatsen badkamers in alle typen woningen, denk aan beton, steen,
houtskeletbouw, maar ook drijfwoningen. Deze hebben allen hun eigen manier van installeren, maar zeker veelverschil in materiaal gebruik.
Voor een mooi resultaat is maatvoering essentieel in de badkamer.
Alles hangt met elkaar samen en om dit te realiseren is vakkennis benodigd. Bij ons is alles tot op de millimeter nauwkeurig afgewerkt om het resultaat te behalen wat men voor ogen heeft.

Maatwerk en afbouw
voor een strak resultaat waarbij details en afwerking steeds belangrijker worden, kunt u erop vertrouwen dat wanneer wij dit realiseren, dit ook echt gewaarborgd wordt. Aangezien de afbouw fase van een verbouwing de laatste fase is, moet dit er keurig uit zien. Om dit te bewerkstelligen is ook hier maatvoering essentieel. Daarnaast is materiaalkeuze zeer belangrijk voor een prachtig resultaat.

Steeds meer zien we dat apparatuur wordt ingebouwd, details worden uitgelicht en de gebruiken in huis worden geautomatiseerd, denk aan tv schermen die wegzakken in een meubel of muur, lades en deuren die
automatisch open en dicht gaan en led verlichting op de juiste plaats.
Deze nieuwe trends willen we allemaal graag hebben, maar dit moet ook feilloos jaren meegaan.
Het is dus ook belangrijk dat de techniek hierachter van kwalitatief hoog niveau is.

Wij zijn gespecialiseerd in het herinrichten van leefruimtes, om zo ons leven te veraangenamen. Alles gestructureerd op de juiste plaats, geen kabels meer in het zicht en een heerlijke sfeer om in te wonen, werken en ontspannen.
Kortom, of het nu gaat om een leuke kinderkamer, opbergruimte op zolder, verandering leefruimte of eigentijdse snufjes, wij kunnen u uitgebreid adviseren in combinatie met de nieuwste technieken.

 


Maandag, 15 Juli 2024  Rutgersmontage-Groep 2004-2024 | info@rutgersmontage-groep.nl | Volg ons Designed by TripleM
    login